banner85

'LÖSEV İçin' Deyip Vatandaşı Dolandırıyorlar!

Bizim Haberimiz Etkili Oldu ve Türkiye Genelinde Bir Kampanya Başlatıldı.

15 Aralık 2022 Perşembe 18:31
'LÖSEV İçin' Deyip Vatandaşı Dolandırıyorlar!

Geçtiğimiz ay Malatya Vuslat haber merkezinin gündemine aldığı ve sokaklarda lösemili hastaları kullanarak istismar eden dergi satışı adı altındaki haberimiz Ankara’yı harekete geçirdi.

Bizim haberimizden sonra LÖSEV harekete geçti.

Sokaklarda dergi satan dolandırıcılara aldanmayın.

Yaklaşık bir ay önce Malatya Vuslat TV gündeme getirmişti.

İşte bu haberimiz malatyavuslat.com ve youtube kanalımızda da arşivlenince LÖSEV’in  Ankara’da bulunan Vakıf Merkezi özel çalışmalar yaptı.

Afişler, duyurular, el ilanları, video görseller hazırlayan lösev vatandaşın dergi satan dolandırıcılarına aldanmayın dedi. Lösevin basına dağıttığı, sokaklara astığı, internet sitelerinde yayınladığı afişte şunlar yazıyor:

“LÖSEV veya lösemili çocuklar için dergi satan sahtekarlara inanmayın. Dergi satan sahtekarlara aldanmayın. Sahte para toplayan evinize kadar gelecek kadar gözü dönmüş dolandırıcıları ve hayat hırsızlarını ihbar edin.”

Bizim haberimiz etkili  oldu ve Türkiye genelinde bir kampanya başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86