banner85

Latif Okyay Açıkladı

Ak Parti, yerel seçimler yaklaşırken çalışmalarının tarihlerini netleştirdi. Aday adayı başvurularının yapıldığı bu günlerde, kamuoyunda adı geçen isimler de birer birer ortaya çıkmaya başladı. İsmi konuşulanlardan biri de Latif Okyay… Bugün Güne Doğru Programına konuk olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay’a Belediye Başkan aday adayı olup olmayacağını sorduk. Okyay, Battalgazi’den başvuru yapmayı düşündüğünü açıkladı.

Rabia Işık
Rabia Işık
17 Kasım 2023 Cuma 17:05
Latif Okyay Açıkladı

Hafta içi her sabah yayınlanan ve moderatörlüğünü Pınar Kantarcıoğlu’nun yaptığı Güne Doğru programının haftanın son günü konuğu Latif Okyay oldu. Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Latif Okyay, Malatya’ya deprem sonrası yapılan yatırımları konuştu.

Malatyalıların şu sıralar en büyük sıkıntısı akşam olunca cadde ve sokakların karanlığa bürünmesi… Okyay, yıkımlar sonrasında hasar alan aydınlatmaların bir an önce yapılması konusunda paydaş kurumlarla iletişime geçeceklerini ve sorunu çözmeye çalışacaklarını belirtti. 

Yıkım şirketlerinin çıkan molozlarla çevreyi kirletmesi, göletleri doldurması gibi sıkıntılar da programın gündemindeydi. Okyay, belediyenin kontrol mekanizmasıyla bu sorunun da üzerine gideceğini söyledi. 

Latif Okyay, Ak Parti’den Battalgazi belediye başkan aday adayı olacağı iddialarıyla ilgili sorularımızı da yanıtladı. Yakın bir tarihte istifa ederek başvuru yapabileceğini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86