banner85

Kuaför Ve Berberlere Haftada 1 Gün Tatil!

Berber, Kuaför Ve Güzellik Salonları İçin Yeni Düzenleme Kararı Alındı. Buna Göre 1 Ocak'tan İtibaren Hem Kuaför Hem De Berber Salonları Haftanın Bir Günü Kapalı Olacak.

30 Aralık 2022 Cuma 13:06
Kuaför Ve Berberlere Haftada 1 Gün Tatil!

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının 1 günlük  flaş “ tatil” kararı verildi, tatil uygulaması 1 Ocak'ta başlıyor.

Ticaret Bakanlığı, ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde daha önce alınan ve 1 Ekim 2022'de uygulanması planlanan kararın 1 Ocak 2023'e erteledi.

Bir süredir gündemde olan berber, kuaför ve güzellik salonlarının bir günlük  tamamen kapalı olması ve çalışanlarının tatil yapması kararı yeni yılla birlikte uygulanmaya başlayacak.

Verilen kararla birlikte uygulanacak olan tatile yönelik konuşan esnafların bir kısmı kararı haklı bulurken bir kısmı ise itiraz ediyor.

Son Güncelleme: 30.12.2022 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86