banner85

Kelle Paça Her Zaman Revaçta

Yapması Zor, Yemesi Kolay, Faydası Çok...

Admin
Admin
02 Ocak 2023 Pazartesi 10:32
Kelle Paça Her Zaman Revaçta

Kış aylarının antibiyotiği, vücut direncinin motoru, kalsiyum ve potasyum deposu kelle ve paça, tercih edilmeye devam ediyor.

Yılarını kelle ütmeye vermiş işin erbabına ve kelle yemeyi seven müdavimine sorduk.

Nezlenin, gribin, kemik erimesinin, kırık çıkık olaylarında hastalıkların doğal dostudur kelle ve paça. Kelle hayvanın kafası, paça da ayaklarıdır. Birbirinden ayırırsanız tadını yakalayamazsınız.

İşte kelle ve paçayı neden yediğini, niçin  aldığını, nasıl olması gerektiğini anlatan, bilinçli bir kelle ve paça tüketicisi.

Tam 57 yıl gibi bir ömrü kelle ütmeye adayan, ateşle kafa arasında hayat tüketmiş bir duayene de bu işi sorduk. Yani konumuz kelle ve paça.

Kelle ucuz aslında bir yemeğin, bir dürümün, bir şişe asitli kolanın fiyatına bakılırsa kelle paça bedava.

Tabi 65 lira olan kellenin fiyatını yüksek bulanlar da yok değil. Aslında diğer faturaları yüksek gelmiş hırsını kelleden alıyor gibi geldi bize.

04:33 - 10:10 Kelle Paça Her Zaman Revaçta

Son Güncelleme: 02.01.2023 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86