''Katil ABD Kürecik'ten Defol!'' Dediler

Bildiri Okudular, Pankart Açtılar... "Katil Amerika Kürecik'ten defol!" dediler ve bugün eylem yaptılar. Soykan Meydanı'nda pankart açıp basın açıklaması yapan grup "Kürecik Üssü derhal kapatılsın." diye bildiri okudular.

06 Ocak 2023 Cuma 15:32
''Katil ABD Kürecik'ten Defol!'' Dediler

Terör örgütlerine destek veriyor, İslam ülkelerinde suikast düzenliyor, ülkemizi karıştırıyor, katil Amerika ülkemizden defol diye slogan atan grup, ABD radar üssünün kapatılmasını istedi.
Kendilerine Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnsiyatifi diyen platformun üyeleri saat 14:30'da bir araya geldiler. Türkçe ve İngilizce yazılı pankart açan gruba polis müdahale etmedi ve kanun ölçülerinde açıklamalarını gerçekleştirdiler.
Ağırlıklı olarak Caferi vatandaşların katıldığı eylemde özetle şunlar vurgulandı.” Amerika bölge ülkelerinde suikastlar düzenliyor, teröre destek veriyor, istediğini istediği yerde öldürüyor. Bu memleket bizim ve biz de Kürecik’te bulunan radar üssünün derhal kapatılmasını istiyoruz.” Dediler.

Son Güncelleme: 07.01.2023 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86