banner85

Kargo Kamyoneti Can Aldı!..

Öğlen Saatlerinde Yeşilyurt Yolu Üzerinde Kargo Kamyonetinin Çarptığı Vatandaş Hayatını Kaybetti. Aynı Zamanda Ak Parti İl Başkanı İhsan Koca'nın Da Eniştesi Olan 67 Yaşındaki Şahıs Toprağa Verildi.

14 Aralık 2022 Çarşamba 15:35
Kargo Kamyoneti Can Aldı!..

İsmetpaşa Caddesi üzerinde geri manevra yapan kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti. Ölen kişinin Ak Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca'nın eniştesi olduğu öğrenildi.

Kaza saat 13.30 sıralarında Tecde Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir kargo firmasına ait  12 AK 956 plakalı kamyonet ile geri manevra yapan kamyonet sürücüsü, 67 yaşındaki Muttalip İpek'e çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

Ağır yaralı olarak Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İpek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sürücü polis tarafından gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden Muttalip İpek'in adının yazıldığı kendine ait binanın önünde önünde yerdeki kanlar dikkat çekti.

Belediye ekiplerinin de cenaze çadırı kurmaya başladığı binanın önünde taziyeler kabul edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86