banner85

“İyiler Kazanacak, Adalet Ve Demokrasi Gelecek”

İYİ Parti Malatya 2. Olağan Genel Kurulu bugün Kongre ve Kültür merkezinde yapıldı. Hakan Yılmaz il başkanlığına yeniden seçildi.

Admin
Admin
07 Ocak 2023 Cumartesi 17:02
“İyiler Kazanacak, Adalet Ve Demokrasi Gelecek”

İyi Parti bugün 2. Olağan kongresini gerçekleştirdi. İYİ Parti İl Başkanlığı'na Hakan Yılmaz yeniden Seçildi.

İYİ Parti Malatya 2. Olağan Genel Kurulu bugün Kongre ve Kültür merkezinde yapıldı. Hakan Yılmaz il başkanlığına yeniden seçildi. Saat 10:00 da başlayan kongreye İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu  ile  çok sayıda davetli katıldı. Kongrede  bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz İYİ Partinin yapılacak seçimde iktidar olacağını ifade ederek, Hükümetin artık yolsuzluk, yoksulluk, adaletsizlik, fakirlik ile anıldığını, mutlak olarak tek adamdan kurtulup, demokratik, çoğulcu parlamenter sisteme kavuşmamız gerekmektedir.” dedi.

İYİLER SAYGILIDIR, İYİDİR

İyi Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz konuşmasının devamında ise birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Ylmaz şunları kaydetti..” Biz seviyeli, saygılı bir siyaset yapıyoruz. Hiç kimsenin kişisel hakkına asla halel getirmeyiz. Bu bizim siyasi duruşumuza ve düşüncemize yakışmaz. Çünkü biz iyilerin partisiyiz. İyilere iyi şeyler yakışır” Dedi.

YÖNETİM İDDİALI

Yapılan diğer konuşmaların ardından seçimlere geçildi.Tek liste halinde yapılan seçimlerde Hakan Yılmaz yeniden başkan seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.Hakan Yılmaz , Mustafa Kemal Günay, Ali Katar , Gülten Turfanda, Mine Ceritli, Gülbeden Başar, Ayşe Salman, Cemile Gökçe, Çiçek Öztürk, Hatice Yazıcı,  Buse Akkuş, Dilek Yıldırım, Serpil Yılmaz, Orhan Yaka, Ercan Şahingil, Nejdet Yılmaz,  Altuğ Gürkan Demir, Erdal Erdoğan, Hamza Demiralp, Muzaffer Yenice, Yalçın Mutlu, İlhan Herdilli, Muhittin Tuhan, Aydın Derin, Hüseyin Keskin, Bedri Dumlu, Bahattin Polat, Cemal Güler, Aliseydi Polat, Kadir İnan, Abdullah Alpdoğan, Şükrü Arıkan, Vahap Alagöz, Ekrem Mandal, Emircan Eren, Erbil Güllü, Ergün Akça, Feramuz Alpagut, Ramazan Kabak, Kerem Yeşilkaya, Kaan Peksezer.

İyi Parti İl Basın sorumlusu Aydın Derin: “ 2. olağan kongrenin ardından hızlı bir şekilde alanlara, meydanlara, sokaklara, köylere kısacası her yerde olacağız. 2023 iyilerin ve demokrasinin yılı olacak” dedi.

Son Güncelleme: 08.01.2023 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86