banner85

İş Kadını ,Hırsıza Vuslat TV'den Çağrıda Bulundu

Malatya'da bir iş kadını kısa süreli bir dalgınlık sonucunda içinde resmi evraklarının bulunduğu bir poşeti kaybetti. Mağdur olan kadının tek isteği ise maddi bir değeri olmamasına rağmen kendisi için önemli olan kaybettiği eşyalarını alan yada bulan kişi tarafından kendisine teslim edilmesi.

19 Ağustos 2022 Cuma 14:27
İş Kadını ,Hırsıza Vuslat TV'den Çağrıda Bulundu

İŞ KADININDAN YARDIM ÇAĞRISI
"Maddi değeri yoktu ama içerisinde resmi evrakları vardı."

16 Ağustos Salı günü, akşam 22 sıralarında Malatya Alaaddin Elmas Kız Öğrenci Yurdu arkasında bulunan sokakta bir iş kadının park halindeki araç ile kaldırım arasına kısa süreliğine bıraktığı poşet bir anda kayboldu. 2 gün verdiği uğraş sonucunda güvenlik kamerası görüntülerine ulaşan iş kadını poşeti henüz kimliği belirlenemeyen kişi tarafından alındığını gördüğünü iddia ediyor.

Malatya Vuslat TV'den Çağrı


Çalınan poşette müşterilerine ait evrakların ve uzun süreli tutulan mali dökümlerin olduğunu ifade eden mağdur iş kadını kendisi için o evrakların önem arz ettiğini belirterek, konuyla ilgili sesini duyurmak amacıyla kanalımız MALATYA VUSLAT TV’YE başvurdu. Mağdur kadın poşeti çalan kişi yada kişilerin, içerisindeki evraklarla birlikte eksiksiz olarak teslim etmesi durumunda şikayetçi olmayacağının da altını çizdi.
Kadının tek isteği ise mağduriyetinin son bulması adına evrakların bir an önce, kendisine ulaştırılması.

Son Güncelleme: 21.08.2022 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86