banner85

Herkes Uyurken, Onlar Yıkanıyor, Siliniyor

Herkes uyurken, onlar yıkanıyor. Gündüz saatlerinde binlerce yolcuyu taşıyan trambüsler gece olunca yıkanıyor, hijyen hale getiriliyor, sabaha hazır hale getiriliyor.

18 Ocak 2023 Çarşamba 10:42
Herkes Uyurken, Onlar Yıkanıyor, Siliniyor

Malatya’nın önemli insan yükünü taşıyan ve elektrikle çalışan trambüslerin temizliğini, bakımını kim nasıl yapıyor.

Malatya Belediyesi MOTAŞ ekipleri toplu taşıma araçlarının iç hijyen ve temizlik konusuna ayrı bir önem veriyor. Gece saat bir gibi seyrü seferlerini bitiren koca dev araçlar MAŞTİ arkasında bulunan tabir caiz ise otellerine çekilir. Herkes uyurken onların yani çalışanların mesaisi başlar. Sabah 5’e kadar tüm araçların içi, tutacak yerleri, koltukları camları özel temizlik malzemeleriyle yıkanmak zorunda.

Sabah gün ağarmadan, şafak sökmeden temizlik işlerinin bitmesi gerekiyor ve öyle oluyor. Bilindiği gibi MOTAŞ sadece trambüslerle günde ortalama yüz bin insanı taşıyor. Herkesin dokunduğu, oturduğu kullandığı toplu taşıma araçlarını hijyenine MOTAŞ özel önem veriyor.

Son Güncelleme: 18.01.2023 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86