banner85

Her şey Pis Su Altında Kaldı

22 Kasım 2022 Salı 11:23
Her şey Pis Su Altında Kaldı

Battalgazi  sınırları içinde yer alan orduzu Aslantepe mahallesi bülbül sokakta mahallenin kanalizasyonu bir evin içinde patlayınca büyük mağduriyet yaşandı..
Koca bir mahallenin kanalizasyon hattı bir evde patlayınca her yeri pis sular kapladı.. Ümit barana ait olan evde hasar büyük.. Orduzuda yaşanan  bu kötü durum, ev sahiplerini çaresiz bıraktı.
Evini kanalizasyon suları basan ailenin yardımına koşan komşuları küreklle suyu dışarı attı. Çok aradıklarını belirten mağdur aileler, ilgisizlikten şikayetçi oldular.. Tüm bu sıkıntılar yaşanırken maski ekipleri mağdur aileye yetiişti ve hemern tahliye kapaklarını açtı, takviye ekip çağrıldı ve mağduriyete el kondu.. Evlerinde kanalizasyon patlayınca hayvanlar, eşyalar, ürettikleri telef olan aile şaşkın, üzgün ve ağlıyordu..Bugün orduzuda bir evde mağduriyet yaşandı, kanalizasyon patladı, maski müdahale etti. bu ailenini zaranının nasıl ve kim tarafınfddan karşılabnacağını önümüzdeki günlerde takip etmeye devam edeceğiz..

Son Güncelleme: 22.11.2022 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86