banner85

HAYVAN DOSTLARIMIZI UNUTMAYALIM

Bir çoğumuz farklı sorun ve sıkıntılarla mücadele ederken doğada bizlerle birlikte yaşayan can dostlarımızı belki de hatırlayamadık ama onların hayata tutunabilmeleri için bizlere ihtiyaçları olduğunu da unutmamamız gerekiyor.

editörr
editörr
21 Eylül 2023 Perşembe 17:17
HAYVAN DOSTLARIMIZI UNUTMAYALIM

6 şubat depremlerinden sonra bizler maddi ve manevi birçok sıkıntıyla karşı karşıya kaldık. Bunun yanı sıra sokak hayvanlarıda bizler gibi deprem felaketini yaşadı ve onlarda savunmasızlık, çaresizlik, yaşam alanını kaybetme gibi duyguların içine girdi.

Yaşadığımız asrın felaketinin ardından insanlar gibi zor anlar yaşayan hayvan dostlarımızı da korumak yaralarını sarmak yine bizlerin görevi.

İnsanlar için pek çok yardım ve destek bulunurken bu yardımlar sokak hayvanları için bazen yetersiz kalabiliyor. Can dostlarımızı kendi yaşam alanları olan sokaklarda yemek ve su gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması içinde biz vatandaşlara büyük sorumluluk düşüyor. Bu sorumlulukları yerine getirirsek eğer onlar içinde yaşamak daha da kolay bir hal alacak.

Bu nedenle hayvan dostlarımıza sahip çıkmalı ve uygun olan her bölgeye onlar için bir kap yemek ve su bırakmayı unutmamalıyız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86