Hani Tadilat ve Temizlik Devam Edecekti?

Hatırlarsınız Geçtiğimiz günlerde, Malatya Turgut Özal Park’ı tuvaletlerinde o skandal görüntüleri ekranlarınıza taşımıştık. Çekilen bu görüntülerin üzerine BELSOS Genel Müdürlüğü tarafından konuya el atıldığı ve temizlendiğine dair açıklama yapılmıştı. Ama gelin görün ki bu açıklama kocaman bir tabiat parkının sadece bir kısmı için yapılmış. Bugün haber merkezi ekibimizin çektiği görüntülerle sizler karar verin…

Editör
Editör
28 Nisan 2024 Pazar 12:24
Hani Tadilat ve Temizlik Devam Edecekti?

Dünya küresel bir köy

McLuhan’ın ortaya koyduğu bu teori ile dijitalleşen bir çağın ekrana yansıyan kısmını biliyor ve her şeyden anında haberdar olabiliyoruz.

Globalleşen dünyada her şey medyatik olup,  yayınladığımız kadarıyla kitlelere hitap edip kitleleri yönlendirebiliyoruz.

Geleneksel bir söylem ile anlatacak olursak,  önümüzde bir dağ var ve dağın baktığımız yamacını biliyorken dağın ardını ise aşmadan göremiyoruz.

Turgut Özal Tabiat Parkı’nda geçtiğimiz günlerde yaptığımız tuvalet haberi ile sorunun giderildiği, temizliğin sağlandığı ve bu durumun süreklilik kazanacağına dair BELSOS tarafından bir geri dönüş almıştık. Ama görüyoruz ki altı boş çıktı.

Bir benzetme ile devam edelim, yaptığımız haberde ele aldığımız tuvalet dağın görünen kısmıymış.

 “-mış” dedik..

Çünkü dağı aştıktan sonra bir de baktık ki Tabiat Parkı’nda farklı noktalarında mevcut sorun hala devam ediyor.

Yapılan haberle bizler sorunu genel olarak ele almıştık fakat yetkililer dağın görünen kısmına aldırış etmişler. 

Bunun yanı sıra engelli vatandaşlar için olan tuvaletin de dışardan açılması için olan kapı kolunun kırık ve içerisinin ise depo olarak kullanıldığını görmek bu görüntüleri kayıt altına almak sizleri bilmeyiz ancak bizler için çok üzücü bir tablo

Turgut Özal Tabiat Parkı’nda mevcut tuvaletlerde bu sorun devam ediyor ve yetkililerin dağın ardını da hesaba katmalarını umarak bu tiksinç görüntülerle tekrardan karşılaşmamayı canı gönülden bizlerde istiyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86