banner85

Han Odasında Şüpheli Ölüm!..

Yalnız yaşadığı, Malatya Yeşilyurt nüfusuna kayıtlı 67 yaşındaki Hayati Özesen adındaki şahsın üstü çıplak vaziyette, boş bir han odasında yalnız yaşadığı belirlenen kişinin öldüğü haberinin şüpheli ölüm olduğunun bildirilmesi üzerine çok sayıda emniyet ekipleri olay yerine yönlenderildi.

15 Ocak 2023 Pazar 17:31
Han Odasında Şüpheli Ölüm!..

Bir hanın boş odasında kalan şahıs ölü olarak bulundu. Milli egemenlik caddesi güven iş hanında hayatını kaybeden şahsın ölümü şüpheli bulununca işlemleri saatler aldı.

Camları kırık buz gibi han odasında kaldığı belirlenen Hayati Özesen adlı şahsın bitişiğinde bulunan mali müşavirin polise haber vermesiyle öldüğü tespit edilen şahsı tanıyan muhasebeci şahsın yalnız yaşadığını, variyetli birisi olduğunu, günlerini hesaplatıp emekli olmak istediğini söyledi. Şahsın hiçbir ısınma imkanı olmayan buz gibi birkaç bez parçasından oluşan odada hayatını sürdürdüğünü, geldiğinde de şahsın öldüğünü fark edip polise haber verdiğini söyledi.

Otopsi Yapılacak

Uzun süre olay yeri inceleme, ambulans, sağlık ekipleri, nöbetçi savcı ve doktorlardan oluşan ekibin çalışmaları saatlerce sürdü. Uzun süren incelemelerin ardından ölen şahsın cenazesi ceset torbasıyla indirildi, tabuta konup  belediyenin cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere  adli tıpa götürüldü.

Malatya Vuslat kameraları Hayati Özesen’in öldüğü han odasına girdi ve kötü kokular yayan şahsın kullandığı yatak ve eşyaları görüntüledi.

Savcının incelediği, rapor tuttuğu, olay yeri ekiplerinin çalışmaları yaptığı ölüm olayının ardından polis ekipleri Hayati Özesen’in hayatını kaybettiği han odasını mühürlediler.

Son Güncelleme: 16.01.2023 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86