banner85

Gün Ortasında, Şehrin Göbeğinde Hırsızlık!

Gündüzün Ortasında, Şehrin Göbeğinde Bir Hırsız Esnafın Dükkanında Elinden Cep Telefonunu Alıp Kaçtı…

17 Ocak 2023 Salı 10:27
Gün Ortasında, Şehrin Göbeğinde Hırsızlık!

Bugün öğlen saatlerinde postane arkası Halep Caddesi Tenzile Sokakta bulunan bir cep telefonu satış dükkanında hırsızlık meydana geldi.

Malatya Vuslat Haber Merkezi olayı duyar duymaz anında olay yerindeydi.

Emniyet ekiplerinden önce olay yerine ulaşan Haber Müdürümüz Necdet Akboğa ve Kameraman Halit Gülşen hırsızlığın gün ortasında şehrin göbeğinde nasıl gerçekleştiğini araştırdı. 10 bin lira değerindeki telefonu alan şahıs kaçarken Emniyet alarma geçti.

Genç bir şahıs dükkana giriyor, genç esnafın elinden telefonu alıyor, kısa bir süre baktıktan sonra hızla dükkandan çıkıp çevre yoluna doğru kaçıyor.

Gündüzün ortasında şehrin göbeğinde 10 bin liralık telefonu alıp kaçan kişinin normal, Türkçe konuştuğu, yani yabancı uyruklu olmadığı bildirilirken, hırsızı arama çalışmaları devam ediyor.

Son Güncelleme: 17.01.2023 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86