banner85

Grip Malatya'da İkiye Katlandı, Doktorlar Uyardı!

Hastane Acilleri Dolup Taşıyor, Doktorlar Sadece Serum Takmak İçin Gelmeyin Diyor, Haber Ekibimiz Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Gitti...

14 Aralık 2022 Çarşamba 15:25
Grip Malatya'da İkiye Katlandı, Doktorlar Uyardı!

Son günlerde üst solunum yolu enfeksiyonları nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvuranların sayısında artış gözlemlendi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktoru Güçlühan Uçar, grip vakalarının iki kat arttığını, toplumun yarısının grip olduğunu belirtti.

Doktorlar sadece serum takmak için hastanelere gelip ısrar edenlerden şikayetçi.

Doktor, Covid döneminde maskeye alıştığımızı maskenin faydalarının mutlaka olduğunu, mümkünse toplu alanlarda takmanın önemine de değindi.

Doktorlar beslenmenin gribal enfeksiyonel ve üst solunum yolu hastalıklarında önemli olduğunu, C vitamini ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinin önemine değindi.

Son Güncelleme: 14.12.2022 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86