banner85

Gençler Kitap Okuyorsa Umut Vardır

Kış aylarının uzun gecelerinde ilk akla gelen kitap okumak olmalı. Biz de kim hangi kitapları okuyor, genelde hangi yazarlar okunuyor ve ilgi nasıl araştırdık.

06 Ocak 2023 Cuma 10:15
Gençler Kitap Okuyorsa Umut Vardır

Kitap en iyi arkadaştır.okumayan toplumlar aklını kiraya veren toplumlardır. Biz de kitap almaya gelen, kitap bakan birkaç gencin hangi kitapları okuduğunu, neleri tercih ettiğini  sorduk.
Kitaplara ilgisi bulunan gençleri görmek, onlara sormak onlardan duymak ve dinlemek umut verici. Roman diyenler, klasikler diyenler.
Ortaokul çağındaki öğrenciler ise daha çok ders kitapları ve macera kitaplarına ilgi gösteriyorlar. Tüm kitaplarını okumuş gençleri görmek mutluluk verici.
Kitap satanlar daha çok bilir hangi kitapların tercih edildiğini.
Kitap deyince İstanbul pasajı akla gelir, sahafçılar çarşısı olarak bilinen bu pasajın 12 ay kitap fuarı gibi olması, tamamen kitapçılara ayrılması  malatya için çok önemli bir kültürel hizmet olur.
Bizde malatyanın en önemli sahafı olan ve rahmetli olan  muharrem amcanın dükkanındayız. Dedesinin izinde olan torunu şimdi kitaplarla iç içe, genç sahafa hem kitapları hem de dedesini soruyoruz.

haberin detayı videomuzda;

Son Güncelleme: 06.01.2023 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86