Esnaflar Tek Çatı Altında Toplandı

6 Şubatta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen de çarşı esnafı oldu. Esnaflar için kurulan ticaret merkezi esnafa umut oldu. Malatya büyükşehir belediyesi aynı çatı altında topladı. Detayları şimdi haberimizde..

meral şeker
meral şeker
19 Eylül 2023 Salı 16:53
Esnaflar Tek Çatı Altında Toplandı

6 Şubatta meydana gelen depremin ardından sadece evlerimiz yıkılmadı onlarla birlikte enkaza dönen kentte insanların geçim kaynağı olan, ekmek tekneleri de ya yerle bir oldu ya da ağır hasar aldı.

Deprem sonrası esnafın işlerinin sürdürülebilmesini sağlamak ve kent ekonomisine destek olmak için İş yerli ağır hasar alan işyerleri için Malatya büyükşehir belediyesi her zaman ve her koşulda olduğu gibi desteklerini esirgemedi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri ile Belediyeye ait alanda kurulan geçici iş yerleri esnafa umut ve yeni bir ekmek kapısı oldu. Kentin pek çok farklı noktasında iş yerlerini kaybedip mağdur olan esnaflar tek bir çatı altında toplandı.

Şu anda iş yerlerimiz teslim edildi memnunuz tabii ki daha güzel şeyler olur inşallah eski müşteri potansiyelimiz yok ama her geçen gün artıyor.

Bizim yerimiz güzel belediyenin yanında AVM’nin yan tarafında kurulduğu için memnunuz işlerimiz eskisini yakalayamasada  yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyor devletimiz ve Valimiz sağ olsun bizim için gereken imkanları sağladı ve esnaflara destek çıktı her konuda.

Malatya Vuslat tv olarak bu önemli ticaret merkezinde esnafın nabzını tuttuk. Esnaflar eski düzenini sağlayamasa bu merkezin kendileri için büyük bir olanak olduğunun altını çiziyor.

Şu anda iş yerlerimiz teslim edildi memnunuz tabii ki daha güzel şeyler olur inşallah eski müşteri potansiyelimiz yok ama her geçen gün artıyor.

Bizim yerimiz güzel belediyenin yanında AVM’nin yan tarafında kurulduğu için memnunuz işlerimiz eskisini yakalayamasada  yavaş yavaş yerine oturmaya başlıyor devletimiz ve Valimiz sağ olsun bizim için gereken imkanları sağladı ve esnaflara destek çıktı her konuda.

Özellikle emlak konuta teşekkür ederiz bu konuda belediyemiz bize yardımcı oluyor şu an her şey iyi gidiyor eski dükkanlarımızın nazaran düşük olabilir ama hiç olmamasından daha iyidir biz memnunuz bu konudan.

Memnunuz mecburiyetten tabiikide çünkü memlekette hiçbir şey kalmadı hiçbir şey yok bir dükkan tutmaya kalkıyorsun haddinden fazla pahalı artık her şey teşekkür ediyoruz bu konuda onlara.

 Kesinlikle memnunum Allah devlete zeval vermesin burada yapılan hizmet bizler için yapılan bulunmaz bir nimet olarak değerlendiriyorum yani hiç olmasa kendimize işim var diye gelebileceğimiz  bir dükkanımız var

Memnunuz tabiikide altı ay evde bekledik işyerleri baktık ama bulamadık ağır hasarlıydı ya da bize uygun değildi çok şükür burada bize yer düştü biz de şu an işimize devam ediyoruz

 Depremi yaşadık ama şu anda iş yerlerimiz teslim edildi memnunuz tabii ki daha güzel şeyler olur inşallah

Esnaflar ayrıca konum itibariyle merkezi bir yerde olmalarının avantaj olduğunu müşteri potansiyelinin eskisi gibi olmadığını vatandaşların buradaki ticaret merkezinden daha fazla haberdar olması gerektiğini söyledi. 

 İş yeri olarak çok memnunuz  çünkü  çok güzel bir çarşı yapıldı

 Eski müşterilerimizin bulunması için de girişlerde bir yer belirten bir tabela olsaydı daha güzel olurdu

 Cumhurbaşkanımız olsun herkezden Allah razı olsun güzel bir çarşı 350ye yakın dükkan var burda nasip oldu bize de eski müşterilerimizden bilen var bilmeyen var zamanla daha iyi olacak şu an tabii ki de ufak tefek eksiklikler var bir de buranın fazla reklam yapılmadı güzel bir açılış yapılırsa çok iyi olur

 Esnaflar geldi çarşımız çok hareketli gayet güzel Malatya halkının aradığı her şeyi bulabileceği bir cadde zaten çoğu eski esnaflar işyerleri yıkılanlar

 Eski müşteri potansiyelimiz yok ama her geçen gün artıyor yine de inşallah daha iyi olacak bu arada esnaflar da gelmeye başladı.

 Eski müşterilerimize numara verdik ne de ne de kart verdik müşteriler nereye gitti bilmiyoruz hiç görmüyoruz yani eski müşteri potansiyelini kaybettik.

 Gün geçtikçe yükseliyor yani bizi bulabiliyorlar.

Mevcut müşterilerimiz kayboldu bunun aksine yeni müşterilerle tanıştık.

Eskisini yakalayamasakta yine de memnunuz umarım daha ilerde eskileri de yakalarız diye düşünüyorum.

Telefondan ulaşıyorlar en azından burada müşterilerimizle görüşme imkanımız var buranın bize faydası müşterilerimizle iletişim yerimiz adresimiz noktasında bize faydalı oldu.

Eskisini tabiki de yakalayamayız ama azalma da mevcut ona kıyaslada en azından olanı korumaya  çalışıyoruz  gelen müşterilerimiz de mevcut.

 Maalesef eskisi gibi değil ama yeni müşteriler ediniyoruz zamanla daha iyi olacağına inanıyoruz.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaçarşıEsnafHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86