Esenliğin Gururu Vatandaşların Umudunu Kırıyor

Geçtiğimiz haftalarda Esenlik 34. Yılı münasebetiyle indirim yapmış ve indirimi tek bir çadıra sığdırmaya çalışarak bir skandala imza atmıştı. Açıldığı gün ekranlara getirdiğimiz indirim skandalı daha sonraki süreçte Malatya gündemini hayli meşgul etmişti. Şimdilerde o indirim bitti. Kentin birçok noktasına asılan indirim çadırı afişlerinin yerini ise “Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katılımdan dolayı teşekkür ederiz” yazısının yer aldığı afişler aldı.

Sultan
Sultan
06 Haziran 2024 Perşembe 20:48
Esenliğin Gururu Vatandaşların Umudunu Kırıyor

Malatya’nın gündemini bir süre meşgul eden esenliğin indirim çadırı skandalının yerini afişlerde kalan teşekkürler aldı.

Depremler sonrasında geçim sıkıntısıyla mücadele eden Malatyalılar geçtiğimiz haftalarda esenliğin indirim haberiyle sevinmişti.

Ancak alışverişin esenliğin tüm şubelerinde yapılmak yerine tek bir çadıra sığdırılmasıyla büyük bir skandala imza atıldı.

Alışveriş için çadıra gelen vatandaşlar küçük çadırda insan kalabalığından ürünleri bile görmekte güçlük çekmiş kasa kuyruklarında saatler harcamıştı.

İndirim bitti çadır kaldırıldı. Şehrin birçok noktasına asılan indirim afişlerinin yerini ise teşekkür afişleri aldı.

Afişleri gören Malatyalılar yapılan indirimin hizmet değil kandırmaca olduğu görüşünde, "Bu sadece bir kandırmacadan ibaret indirim adı altında çile çektirtiyorlar bize. Madem niyetleri indirim yapmaktı bütün şubelerinde yapabilirlerdi. Neden tüm Malatya'yı küçücük bir çadıra sığdırmaya çalıştılar" dedi.

Afiş bastırmanın kolay olduğunu belirten vatandaşlar, ekonomiden dert yanarak çadıra mecburiyetten gidildiğini söyledi, "Afiş bastırarak reklam yaptırmak kolay bunu bende yaparım. Verilen hizmete bakmak lazım ortada hizmet namına bir şey yok. ekonomi almış başını gidiyor. Bugün ekmek kuyruklarında sıra bekliyoruz ekmeği birkaç kuruşta olsa ucuza almak için çırpınıyoruz. İnsanlar çadıra tercihten değil mecburiyetten gitti. Her gün ekmek büfelerinde ucuza ekmek almak için kuyruğa giren insanları görüyoruz kolay değil yapılan şey gurur duyulacak çok büyük bir hizmet değil. Yapılan bu hizmetler geleceğe olan umudumuzu da kırıyor" şeklinde konuştular. 

Büyükşehir belediyesi bünyesindeki şirket vatandaşları tek bir çadıra sığdırmanın büyük gururunu yaşarken bu gururun simgesi olan afişler ise, kentin birçok noktasını süslüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83