banner85

Emlak Satışı Son 8 Yılın En Altında

inşaat malzemelerinin artışı ve istikrarsızlığı, girdilerin yükselmesi, arsa değerinin artması derken ev alacakların hayalleri de neredeyse bitti. Daire satışları son 8 yılın en düşük seviyesine indi.. hem konunun uzmanına hem de vatandaşa gayrimenkul piyasasını sorduk.

23 Aralık 2022 Cuma 13:15
Emlak Satışı Son 8 Yılın En Altında

 herkesin hayali olan bana ait bir evim olsun hayalleri başka bahara bile kalmayacak gibi.gerek  inşaat malzemelerinin artışı ve istikrarsızlığı, girdilerin yükselmesi, arsa değerinin artması derken ev alacakların hayalleri de neredeyse bitti.. malatyada  Daire satışları son 8 yılın en düşük seviyesine indi.. sürekli artan maliyetler, merkezi yerlerde daralan ve rantı yükselen inşaat alanları, müteahhitlerin geleceği tahmin edememesi ekonomideki istikrarsızlık derken mülk edinmek çok zorlaştı.

Son Güncelleme: 23.12.2022 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86