banner85

Ekmeğin Ve Emeğin Anneleri

Birisi çocuk okutuyor, birisi torun büyütüyor. Her gün 8 saat oklava sallıyor, ateş önünde yanıyorlar. Ekmeğini ekmek ile kazanan fedakar annelerin yaptıkları işi ve yaşadıklarını haber yaptık.

05 Ocak 2023 Perşembe 10:02
Ekmeğin Ve Emeğin Anneleri

İkisi de altmış yaşlarında. Ya çocuk okutuyorlar, ya torun bakıyorlar ya da evlerine katkıda bulunuyorlar. Hammaddeleri un, malzemeleri hamur, oklava, ateş ve emek.
Sabah geliyor, akşama kadar günde en az 300 ekmek yapıyorlar. Öyle bildiğiniz ekmek değil, emek dolu ekmek.
Bu işi her gün, sürekli yapıyorlar. Buna ne kol dayanır ne de yanan bir yüz dayanır ama onlar dayanıyor, çalışıyorlar. Günlükleri de sadece 130 lira.
Haber müdürümüz Necdet Akboğa birilerine ibret olsun, birileri kendine pay çıkarsın, birileri ekmeğin ve emeğin ne olduğunu anlasın diye elleri hamurlu ve nasırlı annelerin alın terini habere dönüştürdü.

haberin detayı videomuzda;

Son Güncelleme: 05.01.2023 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86