banner85

Durali Zelyurt Bizi Ziyaret Etti, Hizmetlerini Anlattı

Zelyurt, ''Malatya Vuslat Dünyaya Açılan Penceredir''

26 Kasım 2022 Cumartesi 11:34
Durali Zelyurt Bizi Ziyaret Etti, Hizmetlerini Anlattı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt beraberinde meclis üyeleri Hasan Kaplan, Mustafa Birişik, ve Avukat Miraç Zelyurt ile birlikte televizyonumuza ziyarette bulundular..

Zelyurt dünyaya açılan kapı olan malatya Vuslat TV sesimizi duyurarak önemli bir misyonu üstleniyor dedi..

Ziyarete değindi Doğanşehirde bu günlerde  var olan yaşamı anlattı..

Ankara'ya  heyet ile gittiklerini, ilçenin can damarı molan tütüne destek aradıklarını belirten Zelyurt, tütün ilçemiz için önemli dedi..

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile yaptığımız röportajda ayrıca Kurucaova ile Adıyaman Pınarbaşı arasındakİ kaynak suyunun adil paylaşımı için öncülük ettiklerini dile getirdi..

Doğanşehir'e çok sayıda geçnlere yönelik faaliyetlere, tesislere öncülük ettiklerini belirten Durali Zelyurt yapılan tesislerle ilgili bilgiler verdi..

Zelyurt; Malatya Büyükşehir Belediyesi ile omuz omuza verip çok uyumlu çalışma ile birçok hizmeti başarıyla sunduklarını söyledi..

Son olarak kadın kooperatiflerine yönelik önemli proje olan kuru fasulye paketleme ve lokanta açmak istediklerini belirtti..

Son Güncelleme: 26.11.2022 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86