banner85

Donuyoruz! Bari Araçlarımız Donmasın

Malatya donuyor adeta. Bu soğuklarda araçlarınız nasıl ve nelerden olumsuz etkilenir, neler yapmak lazım... Biz de sizin için sanayi sitesine gittik ve yapmanız gerekenleri uzmanlarına sorduk.

04 Ocak 2023 Çarşamba 09:58
Donuyoruz! Bari Araçlarımız Donmasın

Kış kimine göre bereket olsa da sanayi için adeta kabustur. Açık alanda çalışanlara zor olduğu gibi, tamir ettikleri araçlar için de soğuklar hep olumsuzluk yaratıyor.
Araçların olmazsa olmazı radyatör donmalarına karşı önlemler alınmazsa ileride sıkıntı kaçınılmazdır.

Biz de sanayi sitesine gittik ve işin püf noktalarını sorduk: Ustalar soğukta tamirci olmak zor diyor. Uzmanlar uyarıyor, akünüzü ölçtürün, bakımını yaptırın soğuk aküyü de etkiler.
Sanayide usta olmak hastanede doktor olmak gibidir. Aracın her noktasına hakim olmak lazım. O yüzden ustalar da branşlarına göre çalışırlar. Biz de soğuk havada araçların etkilendiği branş olan antifriz konusunu sorduk.
Ustalar önemli tavsiyelerde bulunuyor. Radyatöre antifriz koyun, merdiven altı kalitesiz antifriz aracınıza zarar verir. Mümkünse yaz ve kış demeden aracınızda antifrizi eksik etmeyin.

Haberin detayı videomuzda;


 

Son Güncelleme: 04.01.2023 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86