banner85

Dolandırıcıların Yeni Yöntemi

Vatandaşların telefonuna “Sipariş ettiğiniz ürünü almadınız. İcralık olacaksınız” mesajı gönderen veya değişik numaralardan arayan dolandırıcılar, gözünü korkuttukları kişilerden sorunu çözmek için para talep ediyor. Parayı ödemedikleri takdirde de icraya vermekle tehdit ediyorlar.

21 Temmuz 2022 Perşembe 15:00
Dolandırıcıların Yeni Yöntemi

Dolandırıcılıkta Yeni Yöntem

Vatandaşların telefonuna “Sipariş ettiğiniz ürünü almadınız. İcralık olacaksınız” mesajı gönderen veya değişik numaralardan arayan dolandırıcılar, gözünü korkuttukları kişilerden sorunu çözmek için para talep ediyor. Parayı ödemedikleri takdirde de icraya vermekle korkutup tehdit ediyorlar. 
Son günlerde Malatya’da da bu tarz olayların sayısında artış yaşandı… 

Dolandırıcılar “sipariş ettiğiniz ürünü almadınız. Ürünün fiyatı 300 TL adresinize ürünü getirelim parayı ödeyin kargoyu alın aksi halde firma ürün fiyatının 60 katı kadar size tazminat davası açacak” şeklinde korkutarak kişileri kandırmaya çalışıyorlar. Maalesef, birçok kişi de icralık olmamak için istenilen parayı ödüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86