banner85

Doktor Yeşil Reçete Yazdı, Hayatı Kaydı!

O Şimdi Nereye Gitse “Hapçı” Muamelesi Görüyor...

27 Aralık 2022 Salı 09:12
Doktor Yeşil Reçete Yazdı, Hayatı Kaydı!

Gökhan Karaca 17 yaşında iken doktora gitmiş. Doktor yeşil reçete yazmış. Genç hiç kullanmamış. Bu ilaç kayıtlara geçince Gökhan’ın hayatı alt üst olmuş. Şimdi nereye gitse hapçı muamelesi görüyor.

Gökhan Karaca şimdi 25 yaşında. 8 yıl önce 17 yaşındayken uyku problemi nedeniyle  o günkü adıyla Malatya Devlet Hastanesi’ne gitmiş. Doktor sorgusuz sualsiz yeşil reçete yazmış. Gökhan’ın ailesi bu ilacı kullanmadan çöpe atmış. Ama uyuşturucu ilaç Gökhan’ın siciline işlemiş.

İşe giremiyor, hiçbir yerde çalışamıyor. Adı hapçıya çıkmış. CİMER’e yazmış, BİMER’e yazmış, herkes bu yanlış raporu Sağlık İl Müdürlüğü heyet incelemesi ile kaldırabilir diyor. Ama onları muhattap alan yok.

Gökhan Karaca’nın  babası Mehmet Karaca diğer oğlunu şehit vermiş. Uzman asker iken boğulmuş. Oğluna vatan şehidi diyor. Diğer oğlunun da başındaki bu kara leke olan uyuşturucu müptelası raporun kaldırılmasını istiyor.

Son Güncelleme: 27.12.2022 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86