banner85

Dershaneler Sözde Kapandı Ama..

Dershaneler kapatıldığında Türkiye'de adeta kıyamet kopmuştu. Dershane  israf, gereksiz, sömürü dendi.. ne var ki Dershaneleri kurs adı altında yine açtılar. Umut dünyasının müşterileri olan öğrencilerin ise kafası karışık..

22 Kasım 2022 Salı 11:05
Dershaneler Sözde Kapandı Ama..

Ya lise son sınıf öğrencileri onlar, ya yeni mezun veya yıllardır üniversite sınavına girip de kazanamayanlar.. Kapanan dershaneler kurs diye açılınca başarıya açılan kapı diyerek umudunu öteleyenler..
18 bin, 16 bin ödeyenler, okusak ta boş diyenler, rüzgarın önünde yaprak gibi savrulanlar..

Dershane ücretinden bile haberi olmayan geleceğin umut bewslediklerimiz.. Ailesinin ne kadar para verdiğinden haberi olmayanlar bir yana para vewrmesine tağmen beğenmeyen,mutlu olamayanlar..
Öğrencide biter diyen ve fikri olmayanlar, umudun umutsuzları..

Verdiği para ile aldığı dersin karşılık bulmadığını öne sürenler.
Evet dershane kapandı kurs başladı..yine paralar gidiyor yine umutlar diri tutuluyor.ne gidenin, ne ödeyenin huzuru yok gibi.. eğitim paraya endeklendikçe bu böyle sürer gider..
 

Son Güncelleme: 22.11.2022 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86