Depremzede Yıldız Sami Er’den Gelecek Haberi Bekliyor

Büyükşehir Belediyesi'nden konteyner talebinde bulunan genç, talebine olumsuz yanıt alınca elinde bıçakla çatıya çıkmıştı. 33 yaşındaki genci polis ekipleri güçlükle aşağı indirmiş ve kendisini belediye başkanı Sami Er’le görüştürmüştü. Sami Er’den kalacak bir konteyner isteyen Ömer Yıldız, mikrofonlarımıza konuşarak yine ret cevabı alırsa Ankara’ya gideceğini söyleyerek yardım istedi.

Sultan
Sultan
06 Haziran 2024 Perşembe 20:26
Depremzede Yıldız Sami Er’den Gelecek Haberi Bekliyor

Ömer Yıldız Geçtiğimiz gün İnönü Caddesi Serttaş Sokak'ta akşam saatlerinde, Valilik hizmet binası yan tarafında bulunan 3 katlı bir binanın çatısına elinde bıçakla çıkmıştı.

Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine ekipler harekete geçerek 33 yaşındaki Yıldız’ı uzun uğraşlar sonrası aşağı indirmişti.

Daha sonrasında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile görüştürülen Yıldız, kendisinden iş ve kalacak konteyner istedi.

Epilepsi hastası olan Yıldız, TYP ile girdiği işten de çıkarılınca tamamen sokaklarda yaşamaya mahkûm olduğunu belirterek yardım istedi, "Ben epilepsi hastasıyım sık sık nöbet geçiriyorum bu nedenle normal bir işte çalışamıyorum. belediye yetkililerinden valilikten iş ve başımı sokabileceğim bir konteyner istiyorum" dedi.

Oğlu dışında kimsesinin kalmadığını belirten depremzede, yardım istedi. Depremzede Yıldız, "Ailemden kimse kalmadı. Bir tek oğlum var ona da bakamadığımdan şimdi kayın validemin yanında kalıyor. Çocuğumuda uzun zamandıur göremiyorum sokaklarda cami avlularıyla hastane köşelerinde sabahlıyorum. Yukarıda allah aşağıda devletimiz var ben ölmedim daha devletimden başka sığınacak kimsem yok elimden tutsunlar" şeklinde konuştu. 

Malatya’da çok sayıda vatandaşın aynı kaderi paylaştığını vurgulayan Yıldız, "Sami Er bana 2 gün içinde sorunlarımı çözme sözü verdi. Şimdilerde belediyenin konaklama merkezinde kalıyorum. Artık buradan da red cevabı gelirse Ankara'ya giderek eylemde bulunacağım. Sadece kendim için değil tüm madurlar için yapacağım bunu Malatya'da benim gibi olan valilik ve belediye önünde çare arayan çok sayıda vatandaş var. Bizlr de bu devletin vayandaşlarıyız bizleri görmezden gelmesinler sesimizi duysunlar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86