banner85

Dehşet, Sokak Direğinde Kaçak Elektrikten 3 İnek Öldü

Taştepe’de yaşanmayacak bir olay yaşandı. Sokakta bulunan elektrik direğinde akım kaçağı yaşandı. Yerde bulunan kardan geçen elektrik 25 metre uzakta bulunan ahırdaki inekleri çarptı ve hayvanlar telef oldu.

04 Şubat 2023 Cumartesi 10:40
Dehşet, Sokak Direğinde Kaçak Elektrikten 3 İnek Öldü

Burası garibanların yaşadığı Taştepe Mahallesi. Önceki gün yağan kardan dolayı elektrik telleri gevşemiş olan aparata temas etti. Elektrik direğindeki akım, yağan kara geçti. Kardan devam eden elektrik 25 metre uzakta bulunan ahıra kadar ulaştı ve ahırdaki iki hamile inek ile bir yetişkin dana telef oldu. Evin sahibi Mehmet Bilici hem şaşkın hem de büyük bir tehlike atlattık diyor.

Elektrik akımından ölen inek ve dananın cesetleri atıldı. Haber merkezi olarak gittiğimizde ise bir inek can çekişiyordu. Hiç olmayacak bir olay ile karşılaştık. Umudu, geçim kaynağı, ekmeği sadece iki ineğe bağlı olan hatun bilici gözyaşları içinde başlarına gelen elektrik faciasından dolayı varını yoğunu kaybetmenin üzüntüsü ile anlatıyor.

Bir ineği ve bir yetişkin danası ölmüş hatun bilici can çekişen ineğinin başında ağıtlar yakıyor.

Evet Taştepe’deki olay tamamen elektrik kurumu TEDAŞ veya Aksa elektriğin hatası. Elektrik direğindeki taşıyıcı aparat vida ile tutturulmamış. Tel ile baştan savma bağlanmış. TEDAŞ gelmiş sözde tamir etmiş ama yine telle bağlamış.

Taştepe tam bir facianın eşiğinden döndü. Eğer bu ihmal gündüz olsaydı, o elektrik direğinin altından geçen, kara basan, yürüyen herkes elektriğe kapılıp ölebilirdi.

Son Güncelleme: 04.02.2023 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86