banner85

Çorba Da Askıya Asıldı

Yeşilyurtta Farklı Bir Proje...

25 Ocak 2023 Çarşamba 10:58
Çorba Da Askıya Asıldı

Ekonomik durumu yeterli olmayan vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle Yeşilyurt Belediyesi, ‘ Emanet Ekmek’ projesinden sonra ‘Askıda Çorba’ projesini de başlattı.

Toplumdaki yardımlaşma ve dayanışma ruhunun ön planda olmasını sağlayacak projelere ayrı bir hassasiyet gösteren Yeşilyurt belediyesi Gedik , Barguzu Sosyal Tesisleri ve Yöresel Ürünler Çarşısında ‘Askıda Çorba’ projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz çorba hizmeti veriliyor.

Malatya Vuslat TV olarak bide gittik ve bu anlamlı projeyi kameralarımıza kaydettik.

Malatya’da ilk kez Yeşilyurt’ta hayata geçen proje  sayesinde; Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde hizmet veren sosyal tesislerden faydalanan duyarlı vatandaşlar ve hayırseverler, yerleştirilen dijital ekranlara istedikleri kadar çorba bağışlayabiliyor ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarda şu anda üç ayrı tesiste ücretsiz şekilde yararlanıyor

Ayrıca İhtiyacı olan vatandaş askıda çorbasını evinde içmek isterse paket de yapılıyor. Restorantta içmek isteyenlere de çorba servis ediliyor ve afiyetle içiyorlar.

Dijital ekrana rağmen farkında olmayan vatandaşı da farkına  vardırıp bir dijital ekrana bir  çorba daha eklettik.

Proje ve hizmetlerine yönelik restoran sorumlusundan bilgiler aldık.

Son Güncelleme: 25.01.2023 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86