Çocuklarını Kaybettiler, Sadece Adalet İstiyorlar

Yeşilyurt Çırmıhtı Merkez’de Ağustos ayında bir kaza olmuştu. 18 yaşında bir genç hayatını kaybetmişti. Aylar geçti kaza ile ilgili ilginç gelişmeler gün yüzüne çıkmaya başladı.

21 Ocak 2023 Cumartesi 12:02
Çocuklarını Kaybettiler, Sadece Adalet İstiyorlar

Tarih 8 Ağustos saat 19:30 civarı. 18 yaşındaki Bekir Alkan genç arkadaşıyla Yeşilyurt Çırmıhtı Merkez’den sağ şeritten Malatya istikametine doğru yokuş yukarı çıkıyorlar.

Yukarıdan bir araç kendi şeridini terk edip çok hızlı bir şekilde motosikletle giden gençlere çarpıyor. Bekir Alkan savrulup yüzünün üstüne yere çakılıyor. Kanlar içinde yerde yatarken kan kaybına uğruyor.

Tam o sırada çarpan araç sürücüsü delilleri yok etmenin telaşına düşüyor. Aracın sürücüsü zengin bir ailenin çocuğu. Çarpan araçta bir de tıp öğrencisi var, bir de ilginç biri daha var. Çarpan araç sağ şeride çekiliyor. Bu birinci hamle.

Kaza Yeşilyurt kaymakamının konağının önünde gerçekleşiyor. Kaymakamlık kamerası kazayı görüyor. Araçta bir kişi ise o kadar rahat bir şekilde kaymakamın konağına gidiyor ki işte burada garip şeyler oluyor. Bu kişi kim. Nasıl kaymakamın konutuna rahat girer. Kapıdaki polis bu şahsı nasıl özel karşılar. Bu şahıs kaymakamlıkta bulunan kameralara neden müdahale edip silmeye çalışır. Kaymakamlık kapısına polis aracı neden gelip bu kişiyi götürür. Kaymakamlık kapısında güvenliği sağlayan polis bu kişiye neden bu kadar ilgi gösterir. Ve bu polis hala kaymakamlık konutu kapısında görev başında. İşte merak edilen kazayla ilgili hamlenin ikincisi de bu.

Araçta kimler kimlerle beraber. Bu aracın içinde bulunanlar kimler ve görevleri neler.

Şimdi tek oda içinde fakirlik içinde yaşayan duyma engelli, Baba Atakan Alkan adalet nerede diyor.

Genç, zeki, sporcu gariban genç Bekir Alkan’ın ölümüne neden olanlar bir gün bile tutuklanmadılar, araçta bulunanlar itibarlarını kullanıp bizi perişan ettiler diyor baba. 30 kilometre hızla gidilmesi gereken yolda aşırı hız, ters şerit ve ölen 18 yaşında civan gibi fakir ailenin evladı Bekir.

Kamera görüntülerini vermediler. Sildiler. Biri kaymakamın konutuna elini kolunu sallayarak nasıl girer de görüntüleri siler. O kadar merak edilen soru var ki bu kazada.

Ve anne yüreği... Zehra Alkan haykırıyor. İşte kimsesiz, gariban, engelli kocası ile tek odalı evde gözyaşları dinmeyen bir anne. Adalet diyor, evladım diyor ve haykırıyor.

Son Güncelleme: 21.01.2023 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86