banner85

Cirikpınar Mahallesi'nde Kaza,Çarpıp Kaçtı

Malatya'da Cuma günü akşam saatlerinde Tofaş Şahin marka kırmızı renkli otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı.

31 Aralık 2022 Cumartesi 17:26
Cirikpınar Mahallesi'nde Kaza,Çarpıp Kaçtı

Malatya'da Cuma günü akşam saatlerinde Tofaş Şahin marka kırmızı renkli otomobilin çarptığı yaya ağır yaralandı. Kazadan sonra kaçan otomobilin ve sürücüsünün belirlenmesine çalışılıyor.

Kaza, Cuma akşamı saat 19.30 sıralarında Cirikpınar Mahallesi Turgut Temelli Caddesi üzerinde oldu. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen Şahin otomobil, 61 yaşındaki Mahmut Karakuş'a çarptı. Çarpan araç kaza yerinden kaçarken, Kaza yerinde, ağır yaralanan Mahmut Karakuş, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Karakuş'un, Malatya Tarım Platformu ve Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'ın kayınpederi olduğu bildirildi.

Polisin kaçan aracı ve sürücüsünü belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.01.2023 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86