banner85

CHP Vekil Adayı Kendi Bürosunda Çalışıyor

11 yıllık il başkanlığından sonra kendi çalışmaları için seçim bürosu açan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Enver Kirazın bürosunun ziyaretçileri artıyor.

26 Ocak 2023 Perşembe 12:09
CHP Vekil Adayı Kendi Bürosunda Çalışıyor

11 yıllık il başkanlığının ardından milletvekili seçilmek için istifa eden Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz çalışmalarını kendi seçim ofisinden sürdürüyor.

Enver Kirazın büro misafirleri Yazıhan Dağ Köyleri Türkmen Dernekleri Başkanı İstafil Çatalkaya ve arkadaşları  oldu. Çatalkaya Enver Kirazın İl Başkanlığı süresi içinde gerginlik yerine diyalog ve huzur oldu, dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz ise gelen dernek başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Ve amacımız Malatya’mıza ve insanımıza faydalı olmak ve yüreklerine dokunabilmektir dedi.

Son Güncelleme: 26.01.2023 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86