banner85

Çevre Yolundan Tünel Açılacak!..

Şire Pazarının Orta Meydanı Ve Üst Katlarının Malatya'ya Yakışmadığını Belirtip Proje Çizilmesi Talimatını Veren Vali Hulusi Şahin Şire Pazarı İle Çevre Yolundan Bir Geçiş Verilmesi Gerektiğini Söyledi..

14 Aralık 2022 Çarşamba 13:37
Çevre Yolundan Tünel Açılacak!..

Vali Şahin ayrıca Malatya Vuslat mikrofonuna da açıklamalarda bulundu.

Şire Pazarı'nı gezen Malatya Valisi Hulusi Şahin Malatya Borsa Başkanı Ramazan Özcan ile birlikte bu alanın canlı, temiz, turistlere açık hale getirilmesi gerektiğini vurguladı. Tüm detaylarıyla incelemede bulunan Hulusi Şahin, Şire Pazarı'nın çevre yoluyla bağlantısının olmadığını, tabelaların yakışmadığını, çevre yolundan geçenlerin buranın neresi olduğunu bilmediğinden şikayetçi oldu.

Mevcut merdivenlerin yıkılıp alttan Şire Pazarı'na mutlaka bir geçiş verilmesi için çalışmalara başlanması talimatını verdi.

Son Güncelleme: 15.12.2022 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86