banner85

Çevre Yolunda Otomobil Çarptı!

19 Aralık Pazartesi Günü Çevre Yolu Sancaktar Mezarlığı Önünde Feci Bir Kaza Meydana Geldi

20 Aralık 2022 Salı 09:37
Çevre Yolunda Otomobil Çarptı!

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı 42 yaşındaki sağlık çalışanı hayatını kaybetti.  

Kaza, 10.30 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu Sancaktar Mezarlığı mevkiinde meydana geldi.  Elazığ istikametinden gelen A.P. yönetimindeki   44 AEJ 105 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan 42 yaşındaki Ömer Doğan’a çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ekipler yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları olayı anlattı.

Kazayı yapan şoför polis aracına alındı ve daha sonra olay yerinde götürüldü.

Feci kazada hayatını kaybeden Ömer Doğan’ın özel bir hastanede ambulans şoföür olarak çalıştığı öğrenilirken, şahsın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kazada ölen Ömer Doğan'a o kadar süratli çarpmış olacak ki, aracın metal kısımları parçalanmış.

Kazadan sonra trafik yan yoldan verildi bu sırada başka bir ambulans da başka bir yaralı taşıyordu. Çevre yolu kalabalık, trafik yoğun şekildeydi.

Olayda ölen şahsın çalışma arkadaşları göz yaşları içinde kazayı izlerken, tabut, cenaze aracı, ambulans... Her şey acıyı tarif ediyordu.

Son Güncelleme: 20.12.2022 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86