banner85

Cephanelik Ele Geçirildi, Ismarlama Hırsızlık Şebekesi Çökertildi!..

İl dışından gelen ve şebeke başının şirket sahibi olduğu olayda, neler lazım olduğunu, nelerin çalınması gerektiğinin emrini “baron” veriyormuş. Toplam 20 kişi, 21 olay, 20 tüfek, 5 tabanca ve niceleri…

17 Ocak 2023 Salı 11:00
Cephanelik Ele Geçirildi, Ismarlama Hırsızlık Şebekesi Çökertildi!..

Malatya’da özellikle güneş enerjisi santralleri, yazlık evler gibi yerlerde çok sayıda elektrikli aletler çalan, bunları bir inşaat şirketi sahibinin istek ve talepleri üzerine yapan şebeke çökertildi.

Vali Hulusi Şahin tarafından bir basın açıklaması ile duyurulan olayın detayları Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro binasında yapıldı. Vali Hulusi Şahin’i kapıda karşılayan Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve birim müdürleri kendilerini tanıttılar.

Ele geçirilen silah ve mühimmat önünde açıklama yapan Vali Şahin’in yanında Emniyet Müdürü de hazır bulundu. Vali olayı ve yakalanan malzemeleri açıkladı: “ Burada iki ayrı olay aydınlatılmıştır. 7 güneş enerjisi istasyonundan çok sayıda bakır kablo, vatandaşların ev ve bahçelerinden su motoru ve inşaat malzemeleri, rögar kapakları, inşaat malzemeleri ele geçirilmiştir. Bu olayda 8 zanlı yakalanmıştır.

Bir başka olayda ise 21 hırsızlık olayı aydınlatılmış, 20 tüfek, 5 tabanca, uyuşturucu, olaylarda kullanılan 2 motosiklet ve çalıntı bir otomobil ele geçirilmiştir. 12 kişi ele geçirilmiştir. Aralarında tam 62 suç kaydı bulunan bir şahıs ele geçirilmiştir. Şebeke başı ise bir inşaat firması sahibidir ve neler çalınacağının listesini de bu şahıs vermektedir.”dedi.

Son Güncelleme: 18.01.2023 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86