Cebrail Mungan İyi Partiden Vekil Adayı!

İyi Parti'ye milletvekili olmak için başvuranların sayısı artıyor. Bugün de Türkiye'de medya alanında önemli projelere imza atmış yapımcı Cebrail Mungan müracaatta bulundu.

24 Ocak 2023 Salı 10:22
Cebrail Mungan İyi Partiden Vekil Adayı!

Mayıs ayında yapılması kesinlik kazanan 2023 seçimleri öncesi  bazı partilerde sessizlik sürerken, İyi Partide milletvekilliği adaylığı müracaatları iyice hızlandı. Bugün de ulusal kanallarda yıllarca programcılık, yönetmenlik, yapımcılık alanında çok sayıda başarıya imza atan Cebrail Mungan ben de İyi Partide Malatyada adayım dedi.  Mungan ismimizin önemi yok. Yaptıklarımız yapacaklarımız ve Malatyamız her şeyin üstündedir. Bu ne ile taçlanır o da kısmet işidir, dedi.

İyi Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz ise başvuru açıklamasından sonra  şu açıklamayı yaptı.

Birbirinden kıymetli arkadaşlarımız partimize teveccüh ederek adaylık başvurularını devam ettiriyorlar. Cebrail Mungan Türkiye genelinde medya sektöründe tanıdığımız bildiğimiz arkadaşımızdır. Kısmet olursa vekilimiz olursa başarılı olacağından eminiz.

İyi Parti İl Başkanı ayrıca iyilerin iktidarında en önemli şey olan adaleti sağlayacağız. Adamımın adamı devrinden adaletin devrini sağlayacağız.

Hepimiz kendi bölgemizde  hizmet için buradayız. Bütün adaylar kıymetlidir. Benim kıymetim kadar diğer adaylar kadar kıymeti vardır. Demokrasi mücadelesine nefer olmak için buradayız.. iyiler ve cesurlar hareketine katılmak ta cesur ve kıymetli adımdır. Biz de bu adımı atmak için yola çıktık.

Önceliğimiz gözyaşlarının silindiği adaletin sağlandığı, ülkenin huzur ve güven içinde olduğu bir ülkeyi inşa etmemizdir. İsmimizin önemi yok. Önemli olan Malatya’mız, ülkemizdir.

Son Güncelleme: 24.01.2023 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86