Bugün Tecrübe Konuştu

Bugün 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü. Yaşlılarımız, toplumumuzun köşe taşlarıdır. Onların deneyimleri ve yaşam bilgeliği, genç kuşaklar için büyük bir hazine. Malatya Vuslat TV olarak bu özel gün vesilesiyle hem bu özel günlerini kutladık hemde tecrübelerine dayanarak tavsiyler aldık

Rabia Işık
Rabia Işık
02 Ekim 2023 Pazartesi 09:30
Bugün Tecrübe Konuştu

1 ekim dünya yaşlılar günü

Her yıl 1 Ekim’de de dünya yaşlılar günü olarak farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Dünya Yaşlılar Günü, yaşlıların toplumda değerli bir rol oynadığını ve yaşam boyu süren deneyimlerini paylaşarak gençlere rehberlik edebileceklerini vurgulayan bir fırsat sunuyor.

Yaşlılar, birikimlerini gelecek nesillere aktarmak ve toplumun her kesimine değer katmak için önemli bir kaynaktır. Bu özel gün, yaşlıların saygı ve sevgiyle anılmasını  sağlıyor.

Malatya Vuslat TV olarak  bu özel gün vesilesiyle  hem bu özel günlerini kutladık hemde tecrübelerine dayanarak tavsiyler aldık

"Memleketlerine sahip çıkmasını isteim"

"Gençlere tavsiyem çalışsınlar ülkesine hizmet etsinler,topluma faydalı bireyler olsunlar ve en önemlisi de anne ve babaya saygılı olmak"

Yaşlılarımız, genç nesillere hayatla ilgili önemli tavsiyelerde bulundular. Yaşamın anlamını, aile bağlarını, sabrın önemini ve daha birçok değerli konuyu ele aldılar.

"Biz genç iken davara gidedik traktör sürerdik çiftçilik yapardık artık bu işler pek yok gençler için yaşam rahat okusunlar adam olsunlar telefonla oynamasınlar"

"Derslerine çalışıp insana, topluma,dinine, dünyaya ve millete faydalı olsunlar biz onu istiyoruz"

"Ne kadar okuyup eğitim alırlarsa önleri o kadar açık olur"

"Anne,baba ve yakınlarına sahip çıksınlar, kimseye muhtaç olmasınlar"

Son Güncelleme: 02.10.2023 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86