banner85

Bu Tuhafiye, Öylesine Bir Tuhafiye Değil!

Bir Tuhafiye Düşünün Örgü, Dantel, Oya Ne Ararsan Var. Bu Tuhafiyeden Sadece Alışveriş Değil, Örgü Dersleri De Alınıyor . Hem Alışveriş, Hem Eğitim Olunca Haber Ekibimiz De Bu Özel haberi sizin için derlerdi.

29 Aralık 2022 Perşembe 10:42
Bu Tuhafiye, Öylesine Bir Tuhafiye Değil!

Hazır giyim artışının yaşandığı günümüzde, el işi örgüleri rafa kalktı. Bu son dönemlerde eski geleneklere yönelim arttı. Yıldız Tuhafiye de bu tezi destekler nitelikte faaliyet gösteriyor.

Örgü ipleri satılan mağazada, kadınlara özel örgü yapacak alanlarda ayrılmış, böylelikle kadınlar hem örecekleri ipi mağazada alıyor, hem de kendilerine ayrılan yerde örgü örme fırsatı buluyor.

Haftanın üç günü kendilerine ayrılan özel örgü alanında, gelen hanımlara motifleri öğreten örgü hocası derslere yönelik bilgi verdi.

Profesyonel hoca eşliğinde, öğrendiği motiflerle Bebek hırkası, yelek, bebek tulumu gibi  örgülerini ören kadınlar bu durumdan oldukça memnun.

Örgü örmeyi  bilmeyen hanımlar da işi en başından hocasından öğrenmek içinde tuhafiyenin yolunu tutmuş

Beğendikleri motiflerin görsellerini alıp tuhafiyenin yolun tutan hanımlar örgü hocasıyla birlikte motifi çıkartıp ilmek ilmek örüyor.

Örgü hocası tuhafiye gelen hanımların yaptıkları örgülerle hem kazanç sağladıklarını hem de boş zamanlarını değerlendirdiklerini belirtti.

Burası bir tuhafiyeden daha fazlası ücretli alışveriş ile ücretsiz  eğitim bir arada. Hanımlara hem maddi kazanç hem de zamanlarını değerlendirmeleri için güzel bir imkan sunuyor.

Son Güncelleme: 29.12.2022 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86