banner85

Bot Fiyatları Cep Yakıyor

Ayakkabı olmazsa olmazımızdır.. Kışlık ayakkabı fiyatları nasıl, bütçeyi ne kadar zorluyor, alanlar ile satanların kışlık ayakkabılar için söyledikleri neler, tüm bunları sizin için derledik..

06 Kasım 2022 Pazar 12:47
Bot Fiyatları Cep Yakıyor

Kış için  bot fiyatlarına bakanlar durumdan oldukça şikâyetçi. Maalesef zamlardan botlarda nasibini aldı. Öyle ki mağazalarda fiyatlar el yakıyor.

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte raflarda yer alan spor ve yazlık ayakkabılar, yerini yavaş yavaş kışlık ayakkabı ve botlara bırakmaya başladı. Kış ayları gelmeden gerekli çalışmaları yapan ayakkabıcı ise şimdiden hazırlıklarını tamamladı.

Farklı model ve tasarımlarıyla rafları dolduran ayakkabılar alıcılarını bekliyor. Ancak  zamlardan nasibini alan bot  ve kışlık ayakkabı fiyatlarından esnaf da memnun değil. 

Ayakkabıcı esnafı dert yakınarak ''Geçen yıla göre fiyatlar biraz daha arttı tabii.Enflasyona göre şuan her şey de zam var.Ayakkabıda da nitekim zam var.Önceki yıllara göre fiyatlar gerçekten pahalı.İnsanlara Allah yardım etsin.Müşteriler fiyat sorunca ilk etapta  almıyorlar.Mağazaları gezip fiyat araştırması yapıyorlar.Daha sonra beğenince gelip alıyorlar.Fiyatlardan bizde memnun değiliz.Ürünlere her gün zam geliyor.Bu fiyatları müşteriye yansıtamıyoruz.Sadece günü kurtarma masrafları çıkarma peşindeyiz.Bizde cüzi fiyatlarla satma gayesindeyiz.'' dedi.

Kış kapıda yağmur kar derken ayaklarımızı soğuktan koruyacak kışlık ayakkabıların fiyatlarından tabi en çok da alıcıları memnun değil.

Son Güncelleme: 06.11.2022 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86