banner85

Biz Haber Yapıp Duyurduk, Maski Bugün Yardıma Gitti

23 Kasım 2022 Çarşamba 10:45
Biz Haber Yapıp Duyurduk, Maski Bugün Yardıma Gitti

Sorumlu objektif gazeteciliğin gereği olarak her türlü ihbar, haber, eleştiri, hakkını ekranlara taşıtan Malatya Vuslat haber merkezi olarak, dün kanalizasyonu  patlayan evin haberini yapmıştık. Mahallenin kanalizasyonu şanssız bir evin içinde patlamış, ümit baran ve ailesi büyük bir mağduriyet yaşamıştı. Evde kullanılacak eşyası kalmayan, perişan olan aileye olaydan sonra maski ekipleri gitmiş ve müdahalede bulunmuştu.

Haberimizin ardından orduzudaki zarar gören eve giden Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Vedat Özden  bugün bizzat gitti, aileyi ziyaret etti, evi temizletti ve tadilata başlandı.

Dünkü kanalizasyon patlama Olayını  anlatan ev sahibi Ümit Baran, “Logar şişmesinden dolayı talihsiz bir durum yaşadık. Olayı MASKİ’ye bildirdik. Onlardan hemen müdahale ettiler dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Vedat Özden Ailemizin mağduriyetini gidereceğiz” diye konuştu.

Bizim haberimizi izleyen ve Evini kanalizasyon suyu basan aileye, bazı belediyelerin ayni yardımda bulundukları, bazı vatandaşların yardım talepleri geldiği bilgisine ulaştık.

Son Güncelleme: 23.11.2022 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86