banner85

Bırakıldılar, Şimdi Tekrar Aranıyorlar

Son zamanlarda Malatyada kaçak Afganlıların yakalanması ile ilgili olaylarda artış gözlendi. Malatya Vuslat Tv haber extra programında bu konuyu masaya yatırdık.

19 Ocak 2023 Perşembe 10:29
Bırakıldılar, Şimdi Tekrar Aranıyorlar

Malatya vuslat televizyonunda yayınlanan , her sabah farklı konu ve konuklarıyla dikkat çeken gazeteci Rıfat Gökçenin sunduğu haber extra porgramının konuğu göçmen kaçakçılığı ile mücadele ve hudut kapıları şube müdürlüğünden komiser yardımcısı Hüsamettin yıldız oldu. Son zamanlarda Malatyada yakalanan göçmenlerle ilgili önemli bilgiler veren yıldız, 55 afganlının yakalanma olayını anlattı.
Bir haftada başarılı olarak operasyon yapan malatya emniyeti kaçak Afganlıları yakalamış adliyeye teslim etmiş, mahkeme serbest bırakmış savcı tekrar yakalama kararı vermiş. Bu sırada kaçaklar ortadan kaybolmuş ama yakalama kararları var bulundukları yerde göz altına alınacaklar. komiser yardımcısı Hüsamettin Yıldız bu konuyu da açıkladı.
Bölgede sadece malatyada kaçakların geri gönderme kapları var.. 3 bin kişilik üç ayrı kampın olduğunu burada toplanan yabancıların daha sonra ülkelerine gönderildiğini anlatan komiser yardımcısı yıldız önemli bilgiler verdi.

Son Güncelleme: 19.01.2023 12:26
Anahtar Kelimeler:
MalatyaHaberGündemVuslatTv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86