banner85

Bilet fiyatlarına zam yapılacak mı? Yeni yıldan sonra fiyatlar yükselir mi?

Şehirlerarası ulaşımda hem hava, hem de kara yolu ulaşımında bilet fiyatları son aylarda oldukça yükselmişti. Akaryakıt fiyatlarının yükselmesiyle yaşanan artış vatandaşın cebini yaktı. Şimdi de bilet fiyatlarına yılbaşından sonra zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:56
Bilet fiyatlarına zam yapılacak mı? Yeni yıldan sonra fiyatlar yükselir mi?

Şehirlerarası seyahatte otobüs bilet fiyatları hayli yükseldi. Bilet fiyatlarına zam yapılacak mı? Yeni yıldan sonra fiyatlar yükselir mi?

Tüm bu soruların yanıtını MAŞTİ’de hizmet veren firma yetkililerine sorduk.

Bilet Fiyatlarında Artış Beklenmiyor

Akaryakıt fiyatlarına göre bilet fiyatlarının uygun olduğunu dile getiren İşletme sahibi Sarp Şakar, " Şuanki akaryakıt fiyatlarını göz önüne alırsak bilet fiyatlarımız çok uygun, buna ek olarak yılbaşından sonrası içinde fiyatlarda herhangi bir değişiklik olacağı kanaatinde değilim" dedi.

Devletin ötv’ye gelen zammına dikkat çeken Anıl Özdoğan, "Devletin ötv’ye gelen zammı mazota yansıtmamasından dolayı bizlerde bilet fiyetlarımızda herhangi bir artışa ğitmedik. 3 aydır herhangi bir fiyat güncellemesi yapmadık ve faiş fiyat uygulamasından kaçınmaya çalışıyoruz. Yılbaşından sonrası için de böyle bir zammın beklenmemesi nedeniyle biz işletme sahipleri de otobüs bilet fiyatlarında bir değişime gitmeyi planlamıyoruz" şeklinde konuştu.

Depremden sonra hasar alan MAŞTİ’de yapılan çalışmalar da tamamlandı. Şimdilik önemli bir sıkıntı yok.

Son Güncelleme: 06.12.2023 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86