banner85

“Battalgazi Cazibe Merkezi Olabilir”

Ak Parti Battalgazi belediye başkan aday adayı Ramazan Özcan, dün televizyonumuzda yayınlanan 2024 Yerel seçime doğru programına konuk oldu. Özcan, Malatya’nın önceliğinin şehrin yeniden imar edilmesi gerektiğine değindi, yaralı sarmak için gayret göstereceğiz dedi.

Rabia Işık
Rabia Işık
08 Aralık 2023 Cuma 15:51
“Battalgazi Cazibe Merkezi Olabilir”

Malatya’da yerel seçime doğru yaklaşılırken siyasetin nabzı Malatya Vuslat Tv ekranlarında yayınlanan 2024 Yerel Seçime Doğru Programında atıyor.

Televizyonumuzda canlı olarak ekranlara gelen programın konuğu Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Özcan oldu.

Özcan adaylık sürecini anlatırken uzunca bir süredir Malatya siyasetinin içerisinde olduğunu ve farklı pozisyonlarda kente hizmet ettiğini anlattı. 

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketine değinen Özcan, bu afetten ders çıkararak fırsata çevirme noktasında çalışacaklarının altını çizdi.

Malatya’nın zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Özcan önemli olan eksiklikler değil şehri yeniden imar etmek dedi.

Battalgazi bölgesinin çarşı merkezini içerisinde barındırması hasebiyle yeniden imar edilirken dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Belediye başkan aday adayı olduğu Battalgazi ilçesinin cazibe merkezi haline gelebileceğini de söyledi Özcan. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86