banner85

Başkan Cömertoğlu'ndan 25.Arapgir Bağbozumu Şenliklerine Davet

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, kanalımız Malatya Vuslat Tv'de yayınlanan, Haber Extra programına konuk oldu. Cömertoğlunun önemli açıklamalarda bulunduğu programın gündeminde ise 10-11 eylülde gerçekleştirilecek 25. Arapgir Bağbozumu Şenlikleri vardı. 

06 Eylül 2022 Salı 17:44
Başkan Cömertoğlu'ndan 25.Arapgir Bağbozumu Şenliklerine Davet

ARAPGİR BELEDİYE BAŞKANI CÖMERTOĞLU'NDAN DAVET
25. ARAPGİR BAĞBOZUMU ŞENLİKLERİ 10-11 EYLÜL'DE GERÇEKLEŞECEK


Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu Malatya Vuslat TV ekranlarında yayınlanan Rıfat Gökçe ile Haber Extra programına konuk olarak merak edilen soruları yanıtladı. İlçeye yapılan hizmet ve yatırımlardan 10-11 eylül tarihinde gerçekleştirilecek bağbozumu şenliklerine kadar pek çok önemli konuya değindi Başkan Cömertoğlu.
Bu yıl 25.'si düzenlenecek olan Arapgir Bağbozumu Şenlikleri'nin sembolik olarak kalmasından yana olmadıklarını vurguladı. 
Cömertoğlu bu etkinliğin sadece eğlence merkezli olmasından ziyade birleştirici olduğunu ve Malatya dışında pek çok yer ve kişi içinde önemli bir örnek olduğuna değindi.

Başkan Cömertoğlu Malatya'nın ilk coğrafi işaret tescil belgeli ürünlerinden olan Arapgir üzümünün şenlikleri olmasının yanı sıra ne kadar önem arz ettiğini ve arapgir mor reyhanının bilimsel çalışmalara konu olduğunu vurguladı.
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu programı kapatırken herkesi 10-11 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Arapgir Bağbozumu Şenlikleri'ne de davet etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86