banner85

Barış yıldız: “Habersizce üye yapmışlar”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Barış Yıldız’dan Çarpıcı İddia

Admin
Admin
28 Ocak 2023 Cumartesi 14:06
Barış yıldız: “Habersizce üye yapmışlar”

Barış yıldız: “Habersizce üye yapmışlar”..

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Barış Yıldız’dan çarpıcı iddia.İnsanların kimlik bilgilerini bulup partilere üye yapıyorlar. Herkes e-devletten baksın. Haberleri yokken bir partiye üye yapmak suçtur ve sildirin kayıtlarınızı.Bize gelen 300 kişiden 60’ı AKP üyesi çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı seçimler öncesi çok tartışılacak bir iddiayı gündeme taşıdı. CHP il başkanı Barış Yıldız Parti binasında düzenlediği basın açıklamasında şunları söyledi: Bize üye olmaya gelen insanların kayıtlarına baktık haberleri yokken, kimlik bilgileri ele geçirilerek partilere üye yapılmışlar. Bu parti iktidardaki Ak Parti’dir. Kimliğinizi vermeden, parti binasına gitmeden asla üye yapılamazsınız. Biz de merak ediyoruz nasıl oluyor da AKP vatandaşları haberleri olmadan üye yapıyor. vatandaşların kimliklerine nasıl ulaşabiliyor.bunları nereden alabiliyorlar. 300 CHP li arkadaşımız geldi. Üye olmak istedi. Bunlar daha önce hiçbir partiye üye değil, olmamış. Ama bunların arasında tam 60 kişi AKP üyesi çıktı. Haberleri olmadan birileri kimlik bilgisini ele geçirip haberleri olmadan partiye üye yapmışlar. Uyarıyoruz gidin haberiniz yokken üyeliğinizi sildirin. E- devlet üzerinden inceleyin bakın. Soruyoruz vatandaşların kimliğini kim elde etti ve üye yaptı.” dedi.

Son Güncelleme: 29.01.2023 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86