banner85

Anemon Otel, Yeni Yıla Merhaba Dedi

Anemon Otel Dün Akşamki Düzenlemiş Olduğu Kokteyle , Hem Menü Hem De Müzik Ziyafetiyle Misafirlerine Eşsiz Bir Gece Yaşattı.

30 Aralık 2022 Cuma 13:10
Anemon Otel, Yeni Yıla Merhaba Dedi

Hem gezi, hem de kongre, toplantı ve ozel organizasyonları düzenlemek isteyenlere ev sahipliği yapan Anemon Otel 2009 yılından bu yana  Malatya’nın önde gelen ilk beş yıldızlı oteli.

2009 yılından bu yana Malatya’da hizmet veren Anemon Otel şehir merkezine sadece birkaç dakika uzaklıkta.

Sunduğu harika hizmetler ve üstün olanaklar ile Anemon Malatya Hotel dün akşam bir kokteyl düzenledi.

Anemon Otel Malatya’da büyük firmalara, kurumlara, il müdürlüklerine ve çalışmış oldukları şirketlere özel bir davet vererek, canlı müzik eşliğinde 2023 yılına merhaba dedi.

Anemon Otel Müdürü ve anemon otelleri denetmeni Ayda Yüksel  Malatya Vuslat mikrofonuna  düzenlemiş oldukları kokteyle yönelik bilgiler verdi.

Otel Müdürü Vekili Hatice Alataş ise kokteyle olan katılımdan memnuniyetini dile getirerek katılım sağlayan misafirlere teşekkürlerini  iletti.

Son Güncelleme: 30.12.2022 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86