banner85

30 Yıllık Emeğini,Ağaçlarını Kökünden Söküyorlar..

Zeynep Altun 60 yaşında , eşi ölmüş, İzollu Kalede yaşıyor..Kimseye el açmıyor, devlete yük olmuyor.. Cennetten bir köşe gibi meyve bahçesi yetiştirmiş..30 yıllık emeğini, ağaçlarını kökünden söküyorlar..

08 Kasım 2022 Salı 13:24
30 Yıllık Emeğini,Ağaçlarını Kökünden Söküyorlar..

Bu kadın üretiyor..Bu kadın toprağını işliyor.Bu kadın yalnız olmasına rağmen kimseye avuç açmıyor.. Adı Zeynep Altun İzollu Kale'de yaşıyor.. Kocası ölmüş, ama o 30 yıldır diktiği, baktığı, ekmeğini çıkardığı bahçesine gözü gibi bakmış..Ne var ki birkaç yılda tam 400 ağacını belediye kökünden sökmüş, kalan ağaçlarına da göz dikmiş sökecek.

Adı Zeynep Altun İzollulu, Kaleli, beni sahipsiz görüyorlar, kimsem yok ,gücüm yok diye malımı talan ediyor belediye diyor..

Hiç böyle bakımlı bahçe görmedik, hiç böyle emek verilmiş meyve ağaçları duymadık, nasıl kıydınız, kıyarsınız.. Bir Belediye yalnız bir kadına nasıl böyle zulüm yapar..Bu 60 yaşındaki kadın tavuk besliyor, kaz besliyor, bahçe bakıyor ama birileri onun ağaçlarını kökünden söküyor.. O birileri bir ilçenin belediye başkanı…

Evet birliğin beraberliğin yardımsever insanların memleketi Kale'de sahipsiz olanı ezmek nasıl bir bakış açısı..

İzollulular bu merhametsizliğe karşı çıksa da belediye başkanı kimseyi dinlemiyor.. İzollular belediye başkanına ateş püskürüyor..

Evet tavuk besliyor, kaz besliyor, hurma yetiştiriyor, dut ağacı, nar yani özetle bu kadının malına adeta çökenler var.. Kökünden sökenler var..Göz dikenler var..

Son Güncelleme: 09.11.2022 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86