banner85

Yürekleri Isıttılar...

Hekimhan Hasançelebi ve çevre köyleri Dayanışma Derneği köylerinde eğitim gören öğrencilere sıcak bir el uzattılar.

30 Ocak 2023 Pazartesi 13:04
Yürekleri Isıttılar...

Has-Der dernek yönetimi kendi imkanları ile aralarında anlaşarak çok sayıda öğrenciye kış ortasında giyecek dağıttılar. Dernek yönetimi ortak bir açıklama yaparak yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulundular.

Açıklama şöyle: "Hasancelebi ilkögretim okulunda Bulunan yarınlarımızın umudu olan genç öğrencilerimize, geleceğimizin nesillerine,yarı yıl karne hediyesi olarak, kışlık mont, bere, eldiven, atkı alarak, dernek yönetimi olarak tüm okul öğrencilerimize dağıttık. Minik yürekler ile  kocaman mutluluklar ve sevinçler yaşadık. Yüzünüzden gülücükler ve gelecigimize olan umutlarınızın hiç solmaması dileği ile. Güle güle kullanın.Sizler var olacaksınız ki, sizler umut edeceksiniz ki, bizlerin umudu artsın".
Has-der Hasançelebi Yönetim Kurulu üyeleri fırsat buldukça sosyal ve kültürel faaliyetleri de sürdürmeye kararlı olduklarını belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86