banner85

YÖK Başkanı Erol Özvar Malatya’da

Deprem sonrası kent genelinde yaşanan yıkımların ve kayıpların yanı sıra kentte bulunan İnönü üniversitesinin ve Turgut Özal Üniversitesinin de birçok fakültesi de zarar görmüştü. Bunun üzerine YÖK Başkanı Erol Özvar da Malatya’yı Ve Malatya‘da bulunan üniversiteleri gezerek yapılan çalışmaları inceledi.

editörr
editörr
23 Eylül 2023 Cumartesi 20:15
YÖK Başkanı Erol Özvar Malatya’da

Asrın felaketinin ardından kent genelinde birçok yıkım yaşandı. Bunların yanı sıra Malatya’yı tekrardan ayağa kaldırmak adına birçok çalışma gerçekleştirildi.

Eğitim öğretimin başlamasının ardından üniversitelerde tekrardan eğitime geçebilmek için gün saymaya başladı. Bunun üzerine YÖK başkanı Erol Özvar İnönü üniversitesi rektörü Ahmet Kızılay ve Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Recep Bentli ile öncesinde İnönü üniversitesini ziyaret etti ve daha sonrasında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Deprem bölgesindeki üniversitelerin eğitime hazır oluklarını ifade eden Yök Başkanı Erol Özvar üniversitelere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Türkiye’de üniversitelerin doluluk oranının yüzde 98 e ulaştığını belirten Özvar, öğrencilerin depreme rağmen azim ve iradelerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

YÖK Başkanı Deprem bölgelerindeki üniversiteler için alınan 1 yıl uzaktan eğitim kararına da değindi

Erol Özvar Malatya da Yurtların öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazır olduğunu belirterek İnönü üniversitesinde eğitimin yüz yüze olacağını söyledi.

Son Güncelleme: 23.09.2023 20:17
Anahtar Kelimeler:
MalatyaYökDepremöğrenci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86