banner85

Yıldıztepe'ye Özel Proje Hayali

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, çalışma ve girişimlerini sürdürdüğü Yıldıztepe’ye yapılacak olan “Yıldıztepe Rekreasyon Projesi” ne yönelik görüşlerini bizimle paylaştı.

05 Ocak 2023 Perşembe 10:23
Yıldıztepe'ye Özel Proje Hayali

Battalgazi Belediyesi tarafından, hali hazırda karasal yayın verici istasyonlarına ait direklerle çevre ve görüntü kirliliğine de sahne olan şehrin doğu girişindeki Yıldıztepe’ye yapılacak olan “Yıldıztepe Rekreasyon Projesi”nin maket görselleri ortaya çıktı.
Battalgazi Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında fizibilite protokolü imzalanan ve Doğu Anadolu bölgesinde ilk olma özelliği taşıyacak olan “Yıldıztepe Rekreasyon Projesi”nde şehrin Doğu girişine dev kule ile birlikte sosyal, kültürel ve sportif tesisler yapılacak.  
Proje kapsamında kule, seyir terası, teleferik, restoranlar, kafeteryalar, gezi bahçesi, çocuk oyun alanları, adrenalin park, amfi tiyatro, su öğeleri, gözlem alanı, hortikültürel terapi alanları, cam kafeterya, konser alanı, kamelyalar, bisiklet ve yürüyüş yolları, doğa sporları ile ilgili birçok alan yer alacak.  
Toplam 325 bin metrekare alana yapılacak olan Yıldıztepe Rekreasyon Projesi’nin hayata geçirilmesi açin çalışmlar sürdüren. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in çalışma ve girişimlerini sürdürdüğü projeyle ilgili olarak mikrofonlarımıza konuştu.

Haberin detayı videomuzda;


Son Güncelleme: 05.01.2023 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86