banner85

Yeşilyurt Belediyesi Sporcularından Büyük Başarı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Dünya Kupası ve Türkiye Şampiyona müsabakalarında önemli başarılar elde eden ve Milli Takımda yer almayı hedefleyen Yeşilyurt Belediyesi Kick-Boks Takımının şampiyon sporcularını ağırladı.

09 Haziran 2023 Cuma 16:51
Yeşilyurt Belediyesi Sporcularından Büyük Başarı

Yeşilyurt Belediyesi gençlerin ve sporcuların yanında olmayı ve onlara destek vermeyi sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İstanbul ve Şanlıurfa’da düzenlenen Dünya Kupası ve Türkiye Şampiyona müsabakalarında önemli başarılar elde edip, Mardin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında kazanacakları başarılara göre Kick-Boks Milli Takımda yer almayı hedefleyen Yeşilyurt Belediyesi Kick-Boks Takımının şampiyon sporcularını konuk etti.

büyük başarı elde eden sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, sporcuların büyük bir gayretle elde ettikleri başarıdan gurur duyduklarını ifade ederek  hepisini tebrik etti.

Yeşilyurt Belediyesi Kick-Boks Takımına verdiği desteklerden dolayı Mehmet Çınar’a teşekkür eden takım antrenörü Yakup Yiğit, 6 şubat depremleri sonrası sporcuların hayata kick boks ile tutunduklarını söyleyerek milli takım formasını başarıyla giyeceklerine inandıklarını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86